Διατροφικά Νέα Μέρος 2ο | ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΕΡΑ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ


ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ
Αυτό υποστηρίζει αμερικανική έρευνα, τα συμπεράσματα της οποίας έδειξαν ότι η αυξημένη κατανάλωση γιαουρτιού μπορεί να μειώσει την υψηλή αρτηριακή πίεση περίπου κατά 30%!

45% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ CREDIT SUISSE, Η ΟΠΟΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΩΝ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΟΤΙ Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΖΑΧΑΡΗΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗ ΡΑΓΔΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 2.
πηγή
Διατροφικά Νέα Μέρος 2ο | ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου